Speed-Link Nexus egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Nexus egér maximális szabadság érzést biztosít. A megbízható rádio technológiának köszönhetően 10m – ig vezeték nélkül végzi a dolgát. A vevőegység kettős funkcióval rendelkez Teljes leírás >

Termékleírás

A Nexus egér maximális szabadság érzést biztosít. A megbízható rádio technológiának köszönhetően 10m – ig vezeték nélkül végzi a dolgát. A vevőegység kettős funkcióval rendelkezik. Egyrészt fogadja és továbbítja az egér jeleit, másrészt töltőként is funkcionál. A munka befejeztével elég az egeret az állomásra helyezni, és az automatikusan feltöltődik. Az öt gombjának, a görgőjének, az optikai szenzorának köszönhetően a Nexus flexibilis és pontos eszköz.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
5 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Nexus egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Nexus egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.