Speed-Link Micu egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Komfort a munkahelyi hétköznapokra: A MICU egér ergonómikus burkolata tökéletesen illeszkedik a jobb kéz alakjához, így kényelmes, fáradság nélküli munkát tesz lehetővé. A csúszásment Teljes leírás >

Termékleírás

Komfort a munkahelyi hétköznapokra: A MICU egér ergonómikus burkolata tökéletesen illeszkedik a jobb kéz alakjához, így kényelmes, fáradság nélküli munkát tesz lehetővé. A csúszásmentes profilja kényelmes kezelést és biztos fogást biztosít. A MICU egér USB csatlakozásának köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető - plusz meghajtó nélkül.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Micu egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Micu egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.