Speed-Link Matrix egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ergonómiája, rugalmassága és pontossága tökéletes munkaeszközzé teszi a MATRIX Desktop Laser Mouse-t: teljes méretű designú ergonomikus formája csúszásmentes bevonatával optimálisan ill Teljes leírás >

Termékleírás

Ergonómiája, rugalmassága és pontossága tökéletes munkaeszközzé teszi a MATRIX Desktop Laser Mouse-t: teljes méretű designú ergonomikus formája csúszásmentes bevonatával optimálisan illeszkedik a jobb kézhez és hosszabb munkavégzés esetén is nagyfokú kényelmet biztosít. Alkalmazkodóképes a nagy pontosságú lézerérzékelő is, melyet egy egyszeri gombnyomásra be lehet állítani, hogy bármilyen alkalmazásban optimális pontossággal működjön.
5 gombos USB csatlakozású egér
Nagy pontosságú 2400 dpi lézerérzékelő
Gyors váltás 800, 1.600 és 2.400dpi között csak egy gombbal
Színes LED-ek a kiválasztott érzékelőérzékenység kijelzéséhez
Többkattintásos funkció
Ergonomikus kialakítás jobbkezesek számára a fáradság jelei ellen
20-szor pontosabb, mint a hagyományos optikai érzékelők
Kábelhossz: 1,5m
Speed - Link minőség

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link Matrix egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link Matrix egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.