Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér egy egyszerű ujjhegy mozdulattal, sokkal intuitívabb módon engedi kezelni a hagyományos egér funkciókat. A ház tetején található, érzékeny Teljes leírás >

Termékleírás

A Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér egy egyszerű ujjhegy mozdulattal, sokkal intuitívabb módon engedi kezelni a hagyományos egér funkciókat. A ház tetején található, érzékeny vevőjének köszönhetően ez a vezeték nélküli egér felismeri és minden egyes mozdulathoz egy funkciót rendel. Az eredmény nagyon meggyőző: a navigáció soha nem látott könnyedséggel és kényelemmel történik! 1000 dpi-s érzékenységével ez a Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér hihetetlen pontossággal és kényelemmel használható. Az ultrakompakt vevőegységet a számítógépére csatlakoztatva azonnal készen áll az alkalmazásra.

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Speed-Link CUE Wireless Multitouch optikai egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.