SPEEDLINK Snappy MX Wireless egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vezeték nélküli SNAPPY MX a legsokoldalúbb az egerek között: Szimmetrikus formájával bal- és jobbkezeseknek egyaránt alkalmas, midsize-formátuma ideálissá teszi mind az íróasztalon, min Teljes leírás >

Termékleírás

A vezeték nélküli SNAPPY MX a legsokoldalúbb az egerek között: Szimmetrikus formájával bal- és jobbkezeseknek egyaránt alkalmas, midsize-formátuma ideálissá teszi mind az íróasztalon, mind útközben a notebookon való használatra, a vezeték nélküli megoldás akár 8 méter mozgásteret nyújt munka, szörfözés , internet-böngészés vagy PC-játékok során. De ez nem minden: Friss, két színű formájával a SNAPPY MX stílusos, szembeötlő egér is egyben.

Vezetékmentes három gombos egér
A 2,4 GHz-es rádiós technológiának köszönhetően akár 8 méteres hatósugár
Parányi nano USB-vevő
Precíz optikai érzékelő (1.200 dpi)
Jobb- és balkezesek részére is alkalmas
Gumírozott, csúszásmentes gomb-görgetőkerék
Kompakt forma – ideális útközben is
Praktikus fiók a vevő elhelyezésére
Gyors, meghajtóprogram nélküli telepítés be-/kikapcsoló és automatikus készenléti mód a minimális energiaigényhez
Legalább hat hónap elem-élettartam szokásos használatnál

Gyártó
Speed-link
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu SPEEDLINK Snappy MX Wireless egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SPEEDLINK Snappy MX Wireless egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.