SPEEDLINK Ferret Gaming egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Ferret 3200dpi High Performance egér, mely kifejezetten a mobil játékosok igényeire lett szabva. A 6 egérgombbal, melyből 4 programozható, a legfontosabb gyorsbillentyűket közvetlenül az eg Teljes leírás >

Termékleírás

A Ferret 3200dpi High Performance egér, mely kifejezetten a mobil játékosok igényeire lett szabva. A 6 egérgombbal, melyből 4 programozható, a legfontosabb gyorsbillentyűket közvetlenül az egérre lehet kihelyezni. A különböző játékhelyzetekhez a dpi-számot kényelmesen közvetlenül az egéren lehet beállítani és a többszínű egérgörgő jelzi, hogy melyik dpi-üzemmódban van az egér. A gumis bevonatú oldalsó felületekkel rendelkező ergonómikusan kompakt forma teszi kerek egésszé a Ferret Gaming egér jellemzőit.

Tulajdonságok:

    * 3200 dpi Gaming érzékelő 4 fokozaton keresztül közvetlenül az egéren beállítható
    * 6 gombbal, melyből 4 programozható
    * 16bit adatcsatorna a tökéletes Gaming Performance-hoz
    * SPEEDLINK Gaming Control™ szoftver az egér billentyűkiosztásához
    * ergonómikusan alakítva gumírozott oldalsó felülettel
    * 1,5 m-es kábel

Gyártó
Speed-link
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu SPEEDLINK Ferret Gaming egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SPEEDLINK Ferret Gaming egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.