Roccat Lua egér


11.814 Ft -tól

A Roccat mérnökei kezelésbe vették egy közkedvelt három gombos egeret, amit megtöltöttek fejlett gamer technológiákkal, és az eredményt a Roccat Lua nevet kapta. A Roccat Lua egy testre sza Teljes leírás >

Boltok és árak

Roccat Lua Optikai,USB,Black,250-2000DPI (ROC-LUA) egér  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.

Roccat Lua  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!

Roccat Lua + Kanga egér+egérpad csomag (ROC-11-311) egér  

Szállítási ár és információk:
800+ Áfa Budapest, 2000+Áfa vidék, 800+Áfa az ország 229 pontján Pick Pack pont átvevóhelyen.

Roccat Lua + Kanga Black bundle  

Szállítási ár és információk:
490Ft Posta pont 670Ft Futár 690Ft Pick Pack Pont 30.000.-Ft felett INGYENES!


Termékleírás

A Roccat mérnökei kezelésbe vették egy közkedvelt három gombos egeret, amit megtöltöttek fejlett gamer technológiákkal, és az eredményt a Roccat Lua nevet kapta. A Roccat Lua egy testre szabható R2 Pro Optic szenzorral rendelkezik, ami egy robusztus, kétkezes testben kapott helyet. Az egér felülete tapintásra kellemes, meggátolja a tenyér izzadását, a megvilágított Roccat logó pedig a múlt technológiáira utal.

A fejlett R2 Pro Optic szenzor hét különböző DPI beállítást tesz lehetővé (250, 500, 1 000, 1 250, 1 500, 1 750 és 2 000) miáltal minden játékos megtalálja a neki megfelelő beállítást.

A DPI beállító gombja megkönnyíti a menet közbeni DPI beállítást. A gomb egyetlen megnyomására megváltozik az egér karakterisztikája, akár előre meghatározott DPI beállításokkal is működik ez a lehetőség - a többi, nem használt beállítások kizárásával.

A "V" alakú, tökéletesen kiegyensúlyozott alakjának köszönhetően a Roccat Lua kellően kényelmes jobb- és balkezesek számára egyaránt. Az elegáns alakja a legtöbb méretű kézbe megfelelően belesimul. Az egér oldala megfelelően stabil tartást garantál, még heves akciók közben is.

Az ultra pontos 2D görgő garantálja, hogy minden hozzárendelt parancs tökéletes pontossággal kerül végrehajtásra. Minden egyes mozdulatáról pontos visszajelzést kap a felhasználó, nem kell attól tartani, hogy túlgördítesz, mindig azt a fegyvert fogod kiválasztani, amelyiket szeretnéd. Nem az azelőttit, sem az azutánit.

Az egéren helyet kapott egy arctic blue színben világító logó, ami tökéletesen egészíti ki a többi Roccat felszerelésedet. A megvilágítás "lélegző" effekttel tehető szórakoztatóbbá, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy az egér harcra kész.

A Roccat Lua tervezésekor ügyeltek arra, hogy az tartós legyen. Ennek érdekében csak minőségi anyagok kerülnek felhasználásra a gyártás során. Az elektronika prémium minőségű, a PTFE súrlódó felületek alacsony ellenállásúak, ami szintén előnyt jelent a harcok során.

A Roccat Lua a Roccat Driver szoftverrel együtt kerül forgalomba, ami rendkívül leegyszerűsíti az egér beállításait. A szoftver fejlesztésénél ügyeltek a felhasználói élményre és a felhasználóbarát felület kialakítására is.

Gyártó
Roccat
Típus
vezetékes
Gombok száma
8 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Roccat Lua egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Roccat Lua egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások