Roccat Kone XTD lézeres egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ahhoz, hogy elkészülhessen a Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse a Roccat mérnökei kezelésbe vették a legendás Roccat Kone [+] egeret, továbbfejlesztették annak tulajdonságait, vis Teljes leírás >

Termékleírás

Ahhoz, hogy elkészülhessen a Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse a Roccat mérnökei kezelésbe vették a legendás Roccat Kone [+] egeret, továbbfejlesztették annak tulajdonságait, viszont megőrizték a designt. Az eredmény? Maga a tökéletes Gamer fegyver…

A Roccat Kone XTD egy hihetetlen erős, funkciógazdag "csomagként" érkezik, felvértezve a legújabb 8 200 DPI Pro - Aim R3 lézer szenzorral, 32 bit Turbo Core V2 72 MHz ARM MCU processzorral és a legfejlettebb Tracking & Distance Control egységgel.

A 8 200 DPI Pro - Aim lézer szenzor a Roccat Kone XTD - ben kiemelkedő pontossággal képes az egér mozgásának követésére, legyen szó akár villámgyors rántásról vagy lassú, precíz mozdulatról. Az integrált TDCU (Tracking and Distance Control Unit) képes az egérpadhez beállítani az egeret, hogy mindig a lehető legpontosabban adhassa vissza a kéz mozdulatait.

A Roccat Kone XTD egeret 32 bit Turbo Core V2 processzor hajtja, ami hihetetlen számítási kapacitással rendelkezik, ami gondoskodik a parancsok késedelem nélküli végrehajtásának biztosításáról.

A Roccat Kone XTD az Omron Click Master technológiájával is fel van szerelve. A technológia lényege, hogy olyan feszítő mechanizmusok kerülnek felhasználásra, amik garantálják a kattintások pontos érzékelését. Minden egyes kattintás éppen megfelelő erejű ellenállást fejt ki. A minőségi felhasznált anyagok és a robusztus test garancia a hosszú élettartamra.

Az integrált 576 kb memória elegendő minden makró és profil tárolására. Ezek villámgyors betöltését a 32 bit Turbo Core V2 processzor végzi.

A nyolc programozható gomb és a 4D görgő által a Roccat Kone XTD optimális mértékű kontrollt kínál, átláthatóan, egyszerűen, gyorsan hozzáférhető módon. Az egérhez négy darab 5 g kiegészítő súly tartozik, amik felhasználásával a könnyű és nehéz egereket kedvelők is beállíthatják a nekik megfelelő súlyt.

A Roccat Kone XTD természetesen fel van szerelve az ismert Easy -Shift technológiával, ami lehetővé teszi, hogy minden egyes gombhoz két funkciót rendelj. Az egérhez jár a Roccat Driver szoftver is, ami egyszerűen, átlátható módon teszi lehetővé az egér beállításainak elvégzését.

Az egér két oldalán végig hosszú multi color LED megvilágítás található, ami által könnyen a saját ízlésednek megfelelő színárnyalatot állíthatsz be. Sőt, akár cool fényeffektek is beállíthatók, mint pl. a "légzés", vagy a színek rotációja.

Gyártó
Roccat
Típus
vezetékes
Gombok száma
8 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Roccat Kone XTD lézeres egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Roccat Kone XTD lézeres egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.