Razer Tron egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

7 gombbal és egy vezetékes USB csatlakozóval rendelkezik ez az egyedi, Disney Tron Legacy dizájnnal kialakított Razer TRON lézer egér. A híres LightCycle film motorját idézi vissza, ez a gamin Teljes leírás >

Termékleírás

7 gombbal és egy vezetékes USB csatlakozóval rendelkezik ez az egyedi, Disney Tron Legacy dizájnnal kialakított Razer TRON lézer egér. A híres LightCycle film motorját idézi vissza, ez a gaming egér ugyanazzal a megvilágítással és gyorsasággal rendelkezik, azaz 5600 dpi-vel és 1 ms válaszidővel áll a rendelkezésére.

Gyártó
Razer
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Razer Tron egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Tron egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.