Razer Orochi 2013 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Razer Orochi 4G egerének 6 400 dpi felbontású lézeres érzékelője a legpontosabb szenzor, amelyet valaha egy játékra szánt egér tartalmazott. Halálos pontosságával minden ellenségét leg Teljes leírás >

Termékleírás

A Razer Orochi 4G egerének 6 400 dpi felbontású lézeres érzékelője a legpontosabb szenzor, amelyet valaha egy játékra szánt egér tartalmazott. Halálos pontosságával minden ellenségét legyőzi.

A Razer Orochi egérnek köszönhetően egy vezetékes egér gyorsaságát és egy vezeték nélküli egér szabadságát érheti el. A Bluetooth 3.0 csatlakozásnak köszönhetően egy vezetékes egér gyorsaságával vetekszik.

A Razer Orochi két AA elemmel működik. Akár 30 órányi játidőt biztosít, vagy 3 hónapos használatot hétköznapi használat során, amely elődjét kétszer felülmúlja.

6 400 dpi 4G lézers szenzor.
Bluetooth 3.0 vezeték nélküli csatlakozás az optimalizált játék számára.
Razer Synapse 2.0 támogatás.
Kétkezes kivitelezés.
2 x AA elemmel működik.
Élettartam: cca. 30 óra (folyamatos használat).
Ki-/ és bekapcsológomb.
LED megvilágított görgő.
Akkumulátor indikátor.

Gyártó
Razer
Típus
vezetékes vezeték nélküli
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Razer Orochi 2013 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Orochi 2013 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.