Razer Diamondback 2015 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legenda visszatér Egy legenda születése A Razer Diamondback 2004 végén mutatkozott be a World Cyber Games-en, és egy csapásra meghódította a játékvilágot. Ez az ikonikus gaming-egér sz Teljes leírás >

Termékleírás

A legenda visszatér

Egy legenda születése

A Razer Diamondback 2004 végén mutatkozott be a World Cyber Games-en, és egy csapásra meghódította a játékvilágot.

Ez az ikonikus gaming-egér széles körű kutatás és fejlesztés, és több száz dizájn-finomítás eredménye, amelyet számtalan szigorú tesztelés követett eSport-atlétákkal. A világ első optikai gaming érzékelőjével az eredeti Razer Diamondback nyújtotta a legnagyobb pontosságot és sebességet a maga idejében.

Az eredeti Razer Diamondback továbbfejlesztett kétkezes kialakítása

Ez az első Razer Diamondback jellegzetes, elismert kétkezes kialakításával rendelkező gaming egér a fogási stílusok és kézméretek széles köréhez illeszkedik. Akár jobb, akár bal kezes, és bármilyen stílusban fogja is az egeret, a Razer Diamondback kényelmes marad a kézben még a legakciódúsabb gaming-maratonokon is. Felszereltük gumírozott oldalsávokkal is a jobb irányításhoz emelés és gyors suhintások során.

Fényhatások

16,7 millió színű megvilágítás, amely tartalmazza a következő fényhatásokat is:

hullámzás
körkörös színváltás a teljes spektrumon
lélegzés 2 szín váltakozásával
állandó szín
reaktív - minden LED megvilágítása az egér használatakor

További jellemzők

16000 dpi-s 5G lézerszenzor
Akár 50 g gyorsulás
1000 Hz ultrapolling
Menet közbeni érzékenység-állítás
Chroma testre szabható megvilágítás
Eszközök közötti színszinkronizáció
7 programozható hiperérzékeny gomb
Razer Synapse elérhető

Gyártó
Razer
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Razer Diamondback 2015 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Razer Diamondback 2015 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.