Rapoo 7800p Deluxe egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megbízható 5GHz-es vezeték nélküli kapcsolat A megbízható 5GHz-es vezeték nélküli jelátvitelt nem zavarja a 2,4GHz-es vezeték nélküli, Bluetooth és WI-FI eszközök által keltett interf Teljes leírás >

Termékleírás

Megbízható 5GHz-es vezeték nélküli kapcsolat

A megbízható 5GHz-es vezeték nélküli jelátvitelt nem zavarja a 2,4GHz-es vezeték nélküli, Bluetooth és WI-FI eszközök által keltett interferencia.

Állítható nagy felbontású követés

Választhatja az alacsony DPI-t a pontosságért, illetve a magas DPI-t a gyors mozgásért. Azonnali váltás 800 és 1600 DPI között.

Személyre szabható vezérlők

Időt takaríthat meg a testreszabott gombok használatával, úgymint Előre, Vissza, Dönthető kerék, Nagyítás, Kicsinyítés stb., ami gyorsabb reagálást tesz lehetővé.

Rendszerkövetelmények

Windows:
Windows® XP/Vista/Win7/
USB port
compatible with Windows8

Méret:
124.6mm * 78.1mm

Gyártó
Rapoo
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
8 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Rapoo 7800p Deluxe egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Rapoo 7800p Deluxe egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.