Qpad 5K Pro egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Számítógépes egér játékosoknak, korrigálva hihetetlenül kiváló ergonómia mellett az érzékelő. A speciálisan profilozott a bal oldali ""rágcsáló"" a gyűrűsujj és a kis pihent nem a Teljes leírás >

Termékleírás

Számítógépes egér játékosoknak, korrigálva hihetetlenül kiváló ergonómia mellett az érzékelő. A speciálisan profilozott a bal oldali ""rágcsáló"" a gyűrűsujj és a kis pihent nem a pad, de ugyanabban az egerek. Ugyanez a helyzet szempontjából a hüvelykujj. A fő gombok alakítják formájában ""könnyű"" az S betű, amely növeli a kényelmet.

Gyártó
Qpad
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Qpad 5K Pro egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Qpad 5K Pro egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.