Philips SPM6950 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az elegáns Philips SPM6950/10 egér lézerérzékelőjével a legtöbb felületen pontos munkát végez. Az egér görgetőkereke könnyen használható. Ráadásul, az SPM6950/10 egér Bluetooth kompa Teljes leírás >

Termékleírás

Az elegáns Philips SPM6950/10 egér lézerérzékelőjével a legtöbb felületen pontos munkát végez. Az egér görgetőkereke könnyen használható. Ráadásul, az SPM6950/10 egér Bluetooth kompatibilis, így a számítógépre történő csatlakoztatása is nagyon egyszerű. Az egéren az akkumulátor töltöttségi állapotát is leolvashatja. A Macintosh és PC kompatibilis Philips SPM6950/10 vezeték nélküli egér most egy utazó tokkal együtt kerül kiszállításra, így azt mindenhova magával viheti.

Gyártó
Philips
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Philips SPM6950 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Philips SPM6950 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.