ModeCom Logic LM-101 Darkness egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

JÁTÉK RAJONGÓKNAK A LEGJOBB MINŐSÉG Sötét van. Valahol a távolban mennydörgés hallatszik. Ez az első jele a közeledő viharnak. Feltűnő levelek, hulló esőcseppek, nehéz különbséget t Teljes leírás >

Termékleírás

JÁTÉK RAJONGÓKNAK A LEGJOBB MINŐSÉG
Sötét van. Valahol a távolban mennydörgés hallatszik. Ez az első jele a közeledő viharnak. Feltűnő levelek, hulló esőcseppek, nehéz különbséget tenni, hogy egy barát vagy egy ellenség. Tudod,, hogy csak magadra számíthatsz. Pontosnak és ébernek kell lenned. Nagyon jól tudod, hogy minden, még a legkisebb hiba is , azt jelentheti neked hogy,... Game Over.
Különösen azok számára, akik szenvedéllyel játszanak számítógépes játékokat, alkotta meg a Logic Concept magas színvonalú egerét az LM-101 Darkness-t.A legjobb minőségű anyagokból készült a termék, kiemelkedő precizitással, hogy a legnehezebb helyzetekben és szinteken tudd kontrolálni a játékban a karakterek.

KIVÉTELES KÉNYELEM ÉS PRECIZITÁS JÁTÉK KÖZBEN
LOGIC LM-101 DARKNESS egér képes akár 2000 DPI-on is működni. Attól függően, hogy a játékban milyen szintű pontosságra van szükség ez az érzékenység állítható az egéren található gomb segítségével 800,1200 vagy 2000 Dpi-ra.

Az egér egy speciális gumirozott beovnatot is kapott, amivel tökéletes fogást és kényelmet biztosít hosszú órákon át. Az egér tömegéne csökkentésével pedig tökélestes precizitást értünk el.

Amellett, hogy kényelmet és biztonságot nyújt a LOGIC LM-101 Darkness egér, kivételes, egyedi és merész megjelenése is egyedivé teszi.Egyedülálló tulajdonsága a kék LED világítás,amely használat közben vonzó vizuális hatást kelt az asztalon.A LOGIC LM-101 Darkness egér kiváló minőségű gumirozott anyagból készült,sodrott kábellel, aranyozott USB csatlakozóval van felszerelve.

ADATOK
Méret: 125 x 65 x 41mm
Kompatibils: Windows OS(Windows 98, 2000 , XP , ME , Vn8) ,MAC OS
Kábel hossz: kb. 1,8m
Súly: 150g
Felbontás: (800, 1200, 2000 DPI)

Gamer megjelenés
Gumirozott felület
Gomb DPI váltáshoz
Elegáns csomagolás
Világító verzió
Sodrott kábel, aranyozott USB csatlakozó
Csökkentett súly a tökéletes mozgatáshoz

Gyártó
Mode Com
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu ModeCom Logic LM-101 Darkness egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ModeCom Logic LM-101 Darkness egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.