Mionix Naos 3200 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Mind az öt ujjra teljesen ergonómikus kialakítás. Plug n Play kompatibilis, csak a beállításokhoz kell szoftver. Megbízható és pontos 3200dpi jelsűrűségű LED-es optikai érzékelő technol Teljes leírás >

Termékleírás

Mind az öt ujjra teljesen ergonómikus kialakítás. Plug n Play kompatibilis, csak a beállításokhoz kell szoftver. Megbízható és pontos 3200dpi jelsűrűségű LED-es optikai érzékelő technológia. Beépített memóriának köszönhetően menthető beállítások és rögzített makrók. Testreszabható LED-rendszer, mellyel kiválaszthatjuk kedvenc színünket. 3 lépés testreszabható dpi in-game kiigazítás, mellyel 3 fokozatban állíthatjuk az egér érzékenységét akár menet közben is. 7 programozható gomb. Állítható sebesség választás, mely szoftveresen akár 1000Hz-ig állítható.

Gyártó
Mionix
Típus
vezetékes
Gombok száma
7 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Mionix Naos 3200 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Mionix Naos 3200 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.