Microsoft Touch egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Microsoft Touch Mouse 3KJ-00002 vezeték nélküli egér a balkezesek és jobbkezesek számára egyaránt optimálisan használható. Kifejezetten Windows 7-re optimalizált, a Touch Mouse egér egy/ Teljes leírás >

Termékleírás

A Microsoft Touch Mouse 3KJ-00002 vezeték nélküli egér a balkezesek és jobbkezesek számára egyaránt optimálisan használható. Kifejezetten Windows 7-re optimalizált, a Touch Mouse egér egy/két vagy három ujjal is könnyen kezelhető. Könnyen léptethetjük vele az oldalakat vagy egymás mellett is megnyithatunk ablakokat. Az egéreben egy nano-vevő biztosítja a megbízható kapcsolatot akár 10 méterig. Ráadásul ez az egér Microsoft Touch Mouse 3KJ-00002 vezeték nélküli egér BlueTrack technológiájának köszönhetően minden felületen alkalmazható.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Csatlakozó
USB
Technológia
BlueTrack
Scroll (görgő)
Nincs

Az olcsó.hu Microsoft Touch egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Touch egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.