Microsoft Sculpt Touch egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

BlueTrack technológia: Használja ki a BlueTrack technológia, amely egyesíti az optikai erejét a precíziós lézer a lenyűgöző mozgáskövetést biztosít szinte bármilyen felületen. Snap-In Teljes leírás >

Termékleírás

BlueTrack technológia: Használja ki a BlueTrack technológia, amely egyesíti az optikai erejét a precíziós lézer a lenyűgöző mozgáskövetést biztosít szinte bármilyen felületen.
Snap-In adó: Egyszerűen pattintsa az adóvevő kényelmesen, on-the-go tároló.
Élvezze a 2.4-gigahertz (GHz) vezeték nélküli technológia, amely biztosítja a megbízható kapcsolat akár 30 méteres távolságból, gyakorlatilag nincs interferencia.
8 hónapos akkumulátor-élettartam

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
BlueTrack
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Microsoft Sculpt Touch egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Sculpt Touch egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.