Microsoft Designer egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a stílusos, ultra vékony vezeték nélküli egér USB port nélkül Bluetotth Smart technológiával kapcsolódik a PC-hez és tabletekhez. A kétkezes design lehetővé teszi, hogy mindkét kézze Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a stílusos, ultra vékony vezeték nélküli egér USB port nélkül Bluetotth Smart technológiával kapcsolódik a PC-hez és tabletekhez. A kétkezes design lehetővé teszi, hogy mindkét kézzel kényelmesen használható. A BlueTrack technológiának köszönhetően jól használható szinte bármilyen felületen. Ráadásul 6 hónapig használható elem csere nélkül.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Microsoft Designer egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Designer egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.