Microsoft Basic optikai USB egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Kedvező árú optikai egér A hagyományos mechanikus görgős egeret felváltó Microsoft® optikai technológia nagyobb pontosságot és jobb vezérlést tesz lehetővé. Az egyszerűen és kénye Teljes leírás >

Termékleírás

.Kedvező árú optikai egér

A hagyományos mechanikus görgős egeret felváltó Microsoft® optikai technológia nagyobb pontosságot és jobb vezérlést tesz lehetővé. Az egyszerűen és kényelmesen használható Basic Optical Mouse egér kiváló ár-érték arányt nyújt.

.Optikai technológia

Gyorsabban, pontosabban és megbízhatóbban navigálhat. Az optikai érzékelő szinte bármilyen felületen képes követni a mozgást.

.Még gyorsabb görgetés

Gyorsan mozoghat a dokumentumokban a képernyőn látható görgetősáv nélkül is.

.Mindkét kézzel kényelmes

Nem számít, hogy jobbkezes vagy balkezes! A kétkezes kialakítás mindenképpen garantálja a kényelmet.

.Testreszabható gombok

Gyorsan elérheti a multimédiás anyagokat, a programokat és a leggyakrabban használt fájlokat.

.Device Stage

Gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a népszerű készülékek (például mobiltelefonok, fényképezőgépek, nyomtatók, egerek, billentyűzetek és webkamerák) gyakori műveleteihez: megjelenítheti a termék adatait, regisztrációs lapját, beállításait stb.

.Ergonomikus kialakítás

Kényelmes rámutatás és kattintás – az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a hosszabb munkától sem fájdul meg a keze.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Microsoft Basic optikai USB egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft Basic optikai USB egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.