Microsoft ARC Touch egér (2+1 gomb) (RVF-00050)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Microsoft Arc Touch vezeték nélküli egér kimondottan hordozható számítógépekhez készült. Az Arc Touch lézeregér összehajtható hogy helyet nyerhessünk. Kihajtva az íj formáját veszi Teljes leírás >

Termékleírás

A Microsoft Arc Touch vezeték nélküli egér kimondottan hordozható számítógépekhez készült. Az Arc Touch lézeregér összehajtható hogy helyet nyerhessünk. Kihajtva az íj formáját veszi fel, de továbbra is erős és ergonómikus marad. Összehajtott állapotban mérete 40%-kal csökken, így még egyszerűbben lehet zsebre vagy a laptop táskájába rakni. És hogy még több helyet nyerjünk az USB mikro vevőegysége az egér alá tehető. Az Arc Touch 9 méteres hatósugárral és az elemek állapotát mutató kijelzővel rendelkezik, így problémamentesen irányíthatjuk és dolgozhatunk vele.

Gyártó
Microsoft
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Microsoft ARC Touch egér (2+1 gomb) (RVF-00050) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Microsoft ARC Touch egér (2+1 gomb) (RVF-00050) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.