MadCatz Cyborg R.A.T. 7 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Saitek Cyborg R.A.T. 7 egér akár a markunkban is elfér. A maximum 5600 dpi-t elérő, nagy teljesítményű R.A.T. 7 egér kitűnően csúszik. Az egér rendkívüli pontosságának köszönhetően Teljes leírás >

Termékleírás

A Saitek Cyborg R.A.T. 7 egér akár a markunkban is elfér. A maximum 5600 dpi-t elérő, nagy teljesítményű R.A.T. 7 egér kitűnően csúszik. Az egér rendkívüli pontosságának köszönhetően tehát versenytársait egy jó hosszal megelőzheti. Ez a játékokhoz ideális egér ráadásul 15 programozható vezérlőjével tökéletesen beállítható. A Saitek Cyborg R.A.T. 7 5 programozható gombot és 3 cyborg módot kapott. Az ST szoftveren keresztül még a saját makrók létrehozására is mód nyílik.

Gyártó
Madcatz
Típus
vezetékes
Gombok száma
15 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu MadCatz Cyborg R.A.T. 7 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MadCatz Cyborg R.A.T. 7 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.