MadCatz Cyborg R.A.T. 5 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a Saitek Cyborg R.A.T. 5 egér a tenyeréhez simul! Ultra nagy teljesítményű 4000 dpi felbontással! Pontosságával magasan leelőzi a konkurens termékeket, kifejezetten a magas elvárásokkal b Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a Saitek Cyborg R.A.T. 5 egér a tenyeréhez simul! Ultra nagy teljesítményű 4000 dpi felbontással! Pontosságával magasan leelőzi a konkurens termékeket, kifejezetten a magas elvárásokkal bíró videojátékosoknak! Ez a gaming egér más mint a többi, hiszen állítható, 15 vezérléssel programozható. A Saitek Cyborg R.A.T. 5 egér 5 programozható gombbal és 3 fajta cyborg móddal példa nélküli reaktivitást garantál. A via ST szoftverrel akár saját makróját is létrehozhatja. Egy igazi kincs!

Gyártó
Madcatz
Típus
vezetékes
Gombok száma
15 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu MadCatz Cyborg R.A.T. 5 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MadCatz Cyborg R.A.T. 5 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.