MadCatz Cyborg R.A.T. 3 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A játékosoknak készült ez a Saitek Cyborg R.A.T. 3 egér, ami könnyen kezelhető és nagyon pontos. 9 programozható vezérlője könnyen enged váltani egyik alkalmazásról a másikra, azaz egyik Teljes leírás >

Termékleírás

A játékosoknak készült ez a Saitek Cyborg R.A.T. 3 egér, ami könnyen kezelhető és nagyon pontos. 9 programozható vezérlője könnyen enged váltani egyik alkalmazásról a másikra, azaz egyik Internet oldalról a másikra, vagy ugrálhat számos játék között. Ez a Saitek Cyborg R.A.T. 3 egér egy 3200 dpi felbontású érzékelővel rendelkezik és egy 4 szinten állítható, tökéletesen csúszik.

Gyártó
Madcatz
Típus
vezetékes
Gombok száma
9 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu MadCatz Cyborg R.A.T. 3 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MadCatz Cyborg R.A.T. 3 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.