Logitech T631 Ultrathin Touch Mouse


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tökéletes társ Mac számítógépe számára A szálcsiszolt fém kialakítás és a kellemes tapintású érintőfelület tökéletesen kiegészíti a MacBook Pro vagy MacBook Air számítógépek Teljes leírás >

Termékleírás

Tökéletes társ Mac számítógépe számára

A szálcsiszolt fém kialakítás és a kellemes tapintású érintőfelület tökéletesen kiegészíti a MacBook Pro vagy MacBook Air számítógépek elegáns megjelenését.
Tökéletes társ Mac számítógépe számára

A szálcsiszolt fém kialakítás és a kellemes tapintású érintőfelület tökéletesen kiegészíti a MacBook Pro vagy MacBook Air számítógépek elegáns megjelenését.
Érintse meg a világot

Használja ki a multitouch vezérlés előnyeit az OS X rendszeren. Az Ultrathin Touch Mouse T631 természetes, intuitív gesztusaival egyszerűsíti a multitouch vezérlést, és kellemes érzést biztosít az Ön számára.
Egy egér, több Mac eszköz

A Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac1 vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton keresztül kapcsolódik eszközeihez. Az Easy-Switch™ technológia segítségével egyszerűen, egy kapcsoló használatával válthat Mac rendszerű laptopja és asztali számítógépe között
Ideális méret az ujjheggyel történő használathoz

3 hüvelykes hosszával és 2 hüvelykes szélességével a T631 pusztán az ujjhegyével is működtethető. A precíziós érzékelő a legkisebb mozdulatokra is reagál, az érintőfelület pedig hét különböző érintési gesztust ismer fel.
Gyors töltés

Egy percnyi töltéssel akár egy órával is tovább dolgozhat.* Ha a töltöttség alacsony, csak csatlakoztassa az egeret. Az egér USB-n keresztül tölthető, így mindig használatra kész.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech T631 Ultrathin Touch Mouse árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech T631 Ultrathin Touch Mouse vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.