Logitech MX Anywhere egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Darkfield Laser Tracking technológia: Gyakorlatilag bármilyen felületen pontos kurzorvezérlést biztosít, ott is, ahol az optikai és a szokványos lézeres egerek kudarcot vallanak még üvegen is Teljes leírás >

Termékleírás

Darkfield Laser Tracking technológia: Gyakorlatilag bármilyen felületen pontos kurzorvezérlést biztosít, ott is, ahol az optikai és a szokványos lézeres egerek kudarcot vallanak még üvegen is működik, ha az 4 mm-nél vastagabb.

Logitech Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Segítségével egyszerűen csatlakoztathat újabb Logitech Unifying-kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó nehézségeket.

Kis méret és ergonomikus kialakítás
Nagy sebességű görgetés
Beépített hüvelykgombok
Korszerű, 2,4 GHz-es Logitech vezeték nélküli technológia
Kompatibilitás: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X operációs rendszer (10.4 vagy újabb)

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van
Extrák
programozható gombok
Érzékenység
lézeres
Vezeték nélküli technológia
2,4GHz-es

Az olcsó.hu Logitech MX Anywhere egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech MX Anywhere egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.