Logitech MX Anywhere 2 egér


28.490 Ft

Egyszerű váltás három eszköz között Akár három számítógéppel is párosíthatja, és az Easy-Switch™ technológiának köszönhetően egy gombnyomással válthat közöttük. Ezt a vezeté Teljes leírás >

Termékleírás

Egyszerű váltás három eszköz között
Akár három számítógéppel is párosíthatja, és az Easy-Switch™ technológiának köszönhetően egy gombnyomással válthat közöttük.
Ezt a vezeték nélküli hordozható egeret irodai számítógépéről átviheti otthoni laptopjára, és még Microsoft Surface táblagépekkel is használhatja. Nincs több újrapárosítás számítógép váltásakor. Csak egy gombnyomás, és már meg is van. Ez a bárhová vihető, bárhol használható egér lesz a kedvence.

Szinte bármilyen felületen használható
A Darkfield™ lézeres mozgáskövetés gyakorlatilag bármilyen felületen tökéletes vezérlést biztosít, így üvegen és fényes felületeken is.
Ez a vezeték nélküli hordozható egér ott teljesít, ahol csak szüksége van rá – legyen szó a szállodai szoba üvegasztaláról, fényes laminált asztalokról, vonat vagy repülő lehajtható asztalkájáról vagy akár a farmeréről.
A hagyományos lézeres és optikai egerekkel ellentétben – melyek az egér mozgását a felület egyenetlenségét használva követik le – a Darkfield technológia a legapróbb részleteket felhasználva képez egy mini térképet a felületről.
A teszteken az egér még a legalább 4 mm vastagságú üvegfelületeken is megfelelően működött.

Érzékelő technológia: Darkfield lézeres érzékelő
Névleges felbontás: 1000 dpi; Legkisebb és legnagyobb felbontás: 400 dpi – 1600 dpi (200 dpi-s közökben állítható)
Akkumulátor üzemideje: akár 2 hónap egyetlen teljes feltöltéssel (Napi 6 óra irodai használatot alapul véve. Az akkumulátor üzemideje a használati körülményektől függően változhat.)
Akkumulátor: újratölthető Li-Po (500 mAh)
Vezeték nélküli működési távolság: 10 m
Vezeték nélküli technológia: Korszerű, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
Rendszerkövetelmények: USB-port vagy Bluetooth® Smart Ready számítógép vagy Windows táblagép
Logitech Pico Unifying vevőegység USB-port: Windows® 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS® X 10.8 vagy ennél újabb vagy Bluetooth® Smart Bluetooth Smart Ready eszköz: Windows 8 vagy ennél újabb;Mac OS X 10.10 vagy ennél újabb (Internetkapcsolat a szoftver letöltéséhez)
Egér (magasság x szélesség x mélység): 61,6 mm x 100,3 mm x 34,4 mm
Egér tömege: 106 g

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech MX Anywhere 2 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech MX Anywhere 2 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások