Logitech M345 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Logitech® Wireless Mouse M345 kivételes kényelmet és a vezeték nélküli egerek összes előnyét kínálja ergonomikus kialakítású, puha gumi fogófelületével és kisméretű nano vevőegys Teljes leírás >

Termékleírás

A Logitech® Wireless Mouse M345 kivételes kényelmet és a vezeték nélküli egerek összes előnyét kínálja ergonomikus kialakítású, puha gumi fogófelületével és kisméretű nano vevőegységével. A vevőegységet kis méretének köszönhetően nyugodtan a számítógéphez csatlakoztatva hagyhatja. A Logitech fejlett, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiája hatékony, megbízható, interferencia és késedelem nélküli működést szavatol. Az intelligens energiagazdálkodás több hónapos elemélettartamot és még kényelmesebb használatot biztosít. A töltöttségjelzőnek hála nem érheti meglepetés, az automatikus készenléti mód pedig kikapcsolja az egeret, ha épp nincs használatban. A nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés érzékeny és egyenletes kurzormozgatást biztosít.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech M345 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech M345 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.