Logitech M165 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Logitech M165 Vezeték nélküli egér szolid, elegáns kinézetével bármelyik iroda kiváló kelléke lehet. A Logitech név a garancia rá, hogy biztosan kifogás nélkül működjön, miközben c Teljes leírás >

Termékleírás

A Logitech M165 Vezeték nélküli egér szolid, elegáns kinézetével bármelyik iroda kiváló kelléke lehet. A Logitech név a garancia rá, hogy biztosan kifogás nélkül működjön, miközben csökkenti a kábeltömeg által okozott rendetlenséget. Hogy ne a legrosszabkor romoljon el, rendkívül tartós akkumulátorral működik, ami – természetesen a felhasználástól függően – akár egy évig is működhet. Egyszerű csatlakoztatásának hála csak be kell dugnia az USB egységet gépébe, és máris kész, minden párosítás és programtelepítés nélkül.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech M165 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech M165 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.