Logitech G602 Wireless Gaming egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A G602 akár 250 órányi elemélettartamának köszönhetően újraértelmezi a vezeték nélküli játék szabályait. Az exkluzív Delta Zero érzékelőtechnológia hajszálpontosságának, a rendk Teljes leírás >

Termékleírás

A G602 akár 250 órányi elemélettartamának köszönhetően újraértelmezi a vezeték nélküli játék szabályait. Az exkluzív Delta Zero érzékelőtechnológia hajszálpontosságának, a rendkívül tartós elsődleges kapcsolóknak és a 11 programozható vezérlőnek köszönhetően a G602 a játék valódi élményét nyújtja. A G602 egérrel bármikor legyőzheti a főellenséget.

Gyártó
Logitech
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
12 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech G602 Wireless Gaming egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G602 Wireless Gaming egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.