Logitech G600 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Logitech G600 MMO gamer egér a legegyszerűbben testre szabható eszköz az MMO (Massive Multiplayer Online) játékok intuitív irányításához. Az egér rendelkezik a három alapgombbal, dönthet Teljes leírás >

Termékleírás

A Logitech G600 MMO gamer egér a legegyszerűbben testre szabható eszköz az MMO (Massive Multiplayer Online) játékok intuitív irányításához. Az egér rendelkezik a három alapgombbal, dönthető görgővel, 12 MMO gombbal a nagyujj alatt, egy DPI kapcsolóval és profilválasztóval. Minden előre konfigurált az optimális MMO játékhoz, nincs szükség további driverek telepítésére.

Az oldalsó panel két különálló készletben tartalmazza a hat - hat gombot, amik természetesen illeszkednek a nagyujjhoz. Az RGB háttérfénynek köszönhetően tetszőleges színű megvilágítás állítható be, 16 millió árnyalat közül. Egyszerűen csak állíts be különböző színeket és hagyd, hogy cserélődjenek, váltakozzanak, felgyúljanak, kialudjanak.

Amennyiben az összetettebb beállításokon, szkripteken, makrókon is változtatni szeretnél, akkor rendelkezésedre áll a szabadon letölthető Logitech Gaming szoftver, minek segítségével tökéletesre csiszolhatod a beállításokat. Három memóriaprofil az egéren tárolódik, így azok bármilyen számítógépen elérhetők a driver telepítése nélkül is.

A G - Shift gomb funkciójának hozzáadásával megkétszerezed a kiadható parancsok számát és számtalan konfigurációs lehetőség válik elérhetővé. Természetesnek vehető a dedikált DPI kapcsoló integrálása, ami egy profilon belül is lehetővé teszi öt DPI szint beállítását.

Az egér alakja úgy került optimalizálásra, hogy hosszú órákon keresztül sem legyen kényelmetlen vagy fárasztó annak használata. Minden egyes gomb elhelyezése pontosan megtervezett, hogy még véletlenül sem kerülhessen sor akaratlan aktivációra. A három fő gomb rendkívül ellenálló érzékelőkkel van ellátva, amik akár 20 millió gombnyomást is kibírnak. A precíz jelátvitelt támogatja a minőségi fonott kábel is. Nem szabad elfeledkezni a minőségi súrlódó felületekről sem, amik minimalizálják az egér mozgatásához szükséges energiát.
Technikai specifikáció:
Gombok száma: 20, beleértve a görgőt is (ezek közül 12 a nagyujj alatt)
Gombok élettartama: 20 millió gombnyomás
Szenzor: lézer
Szenzor felbontása:200 - 8 200 dpi
Képfeldolgozási sebesség:11,25 MPix/s
Maximális gyorsulás: 25 G
Maximális sebesség: 4,06 m/s
USB frekvencia: 1 000 Hz/1 ms
Alvó mód: deaktivált
Dinamikus kopási együttható: 9 µ (k)
Statikus kopási együttható Mu (s): 14 µ (s)
Súly: 133 g
Kábel hossza: 2 m
Port: USB
Támogatott operációs rendszerek: MS Windows Vista, 7, 8

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Gombok száma
20 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech G600 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G600 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.