Logitech G303 Daedalus Apex egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A teljesítménymegszállottakra tervezve Önök kérték, mi meghallgattuk A Logitech G a közösség visszajelzéseit felhasználva hozott létre egy játékhoz tervezett egeret, amely kielégíti a Teljes leírás >

Termékleírás

A teljesítménymegszállottakra tervezve

Önök kérték, mi meghallgattuk A Logitech G a közösség visszajelzéseit felhasználva hozott létre egy játékhoz tervezett egeret, amely kielégíti a megszállott játékosok speciális teljesítményigényét. Egyesítettük a legnagyobb teljesítményű elemeinket - beleértve a PMW3366 optikai érzékelőt, és behelyeztük őket egy könnyű, kompakt testbe.

Programozható RGB megvilágítás

Testreszabható 16,8 millió színnel Keltse életre egerét a „lélegző” fényhatással, vagy állítson be alvó üzemmódot a fényekre akkorra, amikor nem használja a rendszert. Válasszon megvilágítási színt stílusához, rendszeréhez vagy környezetéhez. A Daedalus Apex megvilágítás 16,8 millió színnel szabható testre. (Egyes beállításokhoz a Logitech Gaming Software szükséges.)

Hat programozható gomb a játékstílusára szabva

Már a kicsomagoláskor élő alapbeállítások segítségével is remek eredményeket érhet el. De megadhat egygombos opciókat is az olyan műveletekhez, amelyeket általában hosszasan kell keresni a menükben. Az egy mozdulattal való kommunikáció valósággá válik. A DPI-érték mesterlövészpuska használatakor ideiglenesen lecsökkenthető. Bármely játékbeli parancs vagy többparancsos makró hozzárendelhető a hat programozható gomb bármelyikéhez a Logitech Gaming Software használatával. (A gombok programozásához szükséges a Logitech Gaming Software.)

A piacon elérhető legpontosabb érzékelő
32 bites mikrokontroller
3 programozható profil
Az elsődleges gombok élettartama 20 millió kattintás
Mechanikus mikrokapcsolók
Fonott vezeték horonnyal és kábelkötegelővel
6 programozható gomb
Játék közben állítható felbontás
Fémrugós feszítőrendszer a bal és a jobb gombnál
1 milliszekundumos frissítés
Nagy sebességű kattintás
Magasság: 115 mm
Szélesség: 65 mm
Mélység: 37 mm
Tömeg: 127 g, egér és kábel
Tömeg: 87 g, csak egér

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech G303 Daedalus Apex egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G303 Daedalus Apex egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.