Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Profi játékosok igényeire szabva Pontosság és tartósság a legmagasabb szinten Az alapoktól kezdve közvetlenül profi MOBA-játékosokkal együttműködve alakítottuk ki a főbb tulajdonságok Teljes leírás >

Termékleírás

Profi játékosok igényeire szabva

Pontosság és tartósság a legmagasabb szinten Az alapoktól kezdve közvetlenül profi MOBA-játékosokkal együttműködve alakítottuk ki a főbb tulajdonságokat és a használhatóságot. A Delta Zero™ érzékelőtechnológia hajszálpontos mozgáskövetést tesz lehetővé, a tartós gombok pedig órák hosszat bírják a gyors kattintásokat. .

Hat programozható gomb

Játékstílusnak megfelelően testreszabható. Már a kicsomagoláskor élő alapbeállítások segítségével is remek eredményeket érhet el. De megadhat egygombos opciókat is az olyan műveletekhez, amelyeket általában hosszasan kell keresni a menükben. Az egy mozdulattal való kommunikáció valósággá válik. A DPI-érték mesterlövészpuska használatakor ideiglenesen lecsökkenthető. Bármely játékbeli parancs vagy többparancsos makró hozzárendelhető a hat programozható gomb bármelyikéhez a Logitech Gaming Software használatával.

Tartós és könnyű

A maximális játékidő szem előtt tartásával tervezve A könnyű kivitel, a rendkívül tartós mikrokapcsolók – melyek 20 millió kattintást is kibírnak – és a csekély súrlódású talp révén végig kényelmes érzetet nyújt, tartson bármeddig is a verseny.

6 programozható gomb
Játék közben állítható felbontás
Fémrugós feszítőrendszer a bal és a jobb gombnál
1 milliszekundumos frissítés
Nagy sebességű kattintás
Teljes sebességű USB
Magasság: 115 mm
Szélesség: 65 mm
Mélység: 37 mm
Súly: 127 g (egér és kábel)
Súly: 87 g (kábel nélkül)

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.