Logitech B110 egér


3.539 Ft -tól

Tartson az egerek szakértőivel: válassza a beépített minőséget és a tartósságot. Kényelmesebb és pontosabb megoldás, amellyel magasabbra teheti a hatékonyság mércéjét. Nagyobb haszn Teljes leírás >

Termékleírás

Tartson az egerek szakértőivel: válassza a beépített minőséget és a tartósságot. Kényelmesebb és pontosabb megoldás, amellyel magasabbra teheti a hatékonyság mércéjét.

Nagyobb használati érték.
Pontos kurzorvezérlés: A 800 dpi-s érzékenységű eszköz pontos kurzorvezérlést biztosít, így hatékonyabbá teszi az internetes navigációt és a dokumentumok szerkesztését.
A Logitech® gyártmánya: Ezt az egeret ugyanolyan minőségi munkával és kivitelben hoztuk létre, mint egymilliárdnál is több társát – minden más gyártót felülmúlva ezzel a mennyiséggel.

Fokozott kényelem.
Kényelmes, mindkét kézbe illő forma: Mindkét kézbe jól illik, így még a nap végén is kényelmesebbé teszi a munkát.

Megnövelt hatékonyság.
Vízszintes görgetés és nagyítás: Azonnal nagyíthat és kicsinyíthet. Nemcsak függőlegesen, de vízszintesen is görgethet. Tökéletes megoldás a táblázatok és bemutatók kezeléséhez.*

Nem igényel külön üzembe helyezést: Csatlakoztassa az USB-porthoz, és máris használható.

Gyártó
Logitech
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van
Extrák
nincs
Szín
fekete
Érzékenység
800 dpi

Az olcsó.hu Logitech B110 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Logitech B110 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások