LogiLink ID0032 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bluetoothos lézeres egér 5 programozható gomb Felbontás: 1600dpi Leírás Vezeték nélküli LogiLink Bluetooth egér lézeres letapogatással és 1600 dpi-vel a legnagyobb precizitáshoz és gyors Teljes leírás >

Termékleírás

Bluetoothos lézeres egér
5 programozható gomb
Felbontás: 1600dpi

Leírás
Vezeték nélküli LogiLink Bluetooth egér lézeres letapogatással és 1600 dpi-vel a legnagyobb precizitáshoz és gyors munkához. Csatlakoztatása PC-hez vagy MAC-hez bluetoothos kapcsolattal történik. A lézeres letapogatás és a függőleges görgető kerék mellett az egér 5 programozható gombbal rendelkezik. Hatótáv: 6-10 méter.

Gyártó
LogiLink
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
5 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu LogiLink ID0032 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LogiLink ID0032 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.