LogiLink ID0016 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Optikai mini notebook egér Függőleges, LED-es megvilágítású görgető kerék Behúzható USB kábel Leírás Mini notebook egér LogiLink, USB csatlakozóval, optikai érzékelővel és 800 dpi- Teljes leírás >

Termékleírás

Optikai mini notebook egér
Függőleges, LED-es megvilágítású görgető kerék
Behúzható USB kábel

Leírás
Mini notebook egér LogiLink, USB csatlakozóval, optikai érzékelővel és 800 dpi-s letapogatási felbontással a nagy precizitáshoz és a gyors munkához. A gumírozott felület megakadályozza a csúszást és fix tartásról gondoskodik. A praktikus kábelbehúzó segítségével beállítható a kívánt kábelhossz. A kéken megvilágított LED-es görgető kerék az egérnek tetszetős külsőt kölcsönöz.

Jellemzők
USB csatlakozóhoz alkalmas
3 programozható funkció gomb
Gumírozott egér felület

Gyártó
LogiLink
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu LogiLink ID0016 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LogiLink ID0016 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.