LogiLink ID0015 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Lézeres egér játékhoz, LogiLink ID0015 Lézeres egér játékhoz, 2200dpi (beállítható) 5 programozható gomb DPI felbontás gombnyomással beállítható Számítógép egér LogiLink, USB csa Teljes leírás >

Termékleírás

Lézeres egér játékhoz, LogiLink ID0015

Lézeres egér játékhoz, 2200dpi (beállítható)
5 programozható gomb
DPI felbontás gombnyomással beállítható

Számítógép egér LogiLink, USB csatlakozóval, lézeres érzékelővel és max. 2200 dpi letapogatással a legnagyobb precizitáshoz és gyors munkához. Jobbkezesnek optimalizált kivitel. A lézeres érzékelővel szinte minden alapon (üvegen is) működik és karbantartást nem igényel. A bevont felület megakadályozza a csúszást és fix tartásról gondoskodik. A felbontást kényelmesen, gombnyomással lehet átváltani. A professzionális munka mellett ez az egér kiválóan alkalmas játékhoz is.

Jellemzők
USB csatlakozóhoz alkalmas
Vertikális görgető kerék
Felbontás: 1000 / 1600/ 2200 dpi
DPI felbontás gombnyomással beállítható
LED-ek a DPI váltáshoz
Szinte minden alapon működik
Csatlakozókábel kb. 1,20 méter
Jobbkezeseknek optimalizált kivitel

Műszaki adatok
Csatlakozó (speciális): USB
Felbontás (érzékelő): 2200
Gombok száma: 5
Szenzortípus: Lézer
Szín: Szürke
Vezetékhossz: 1.2 m
Átviteli mód: rádiójeles, 2,4 GHz

Gyártó
LogiLink
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu LogiLink ID0015 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LogiLink ID0015 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.