Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser egér (0A36407)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vezeték nélküli irányítás szabadsága és a lézeres technológia összekapcsolása egy különlegesen jól használható poziciónáló eszközt eredményezett. Az integrált Bluetooth-al rende Teljes leírás >

Termékleírás

A vezeték nélküli irányítás szabadsága és a lézeres technológia összekapcsolása egy különlegesen jól használható poziciónáló eszközt eredményezett. Az integrált Bluetooth-al rendelkező készülékeknél ideális a használata, így nincs szükség külön USB portra illeszkedő vevőegységre. Kényelmesen gyorsan párosítható a készülékéhez, mely folymat után rögtön használatba is vehető az egér. Továbbfejlesztett energiamenedzsment, 800dpi-os lézeres felbontás továbbá programozható görgető kerék és gombok jellemzik a lézer egeret.

Tulajdonságok:

- 800 dpi-os lézeres felbontás
- Automatikus, alacsony energia felhasználású üzemmódra váltás, inaktívitás esetén
- 4 írányú görgetőkerék (scroll) funkció
- Programozható görgető kerék és egérgombok
- 2db AA elemmel működik
- Legtöbb felületen tökéletesen használható, nincs szükség egérpadra
- Kellemes kialakítású felület a mindennapi kényelmes munkavégzés érdekében
- Jobb és balkezes használatra egyaránt ajánlott

Gyártó
Lenovo
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
Bluetooth
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser egér (0A36407) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lenovo ThinkPad Bluetooth Laser egér (0A36407) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.