Kensington SlimBlade Trackball vezeték nélküli


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez az eredeti dizájnú és ergonomikus vezetékes Kensington SlimBlade trackball jelentősen megnöveli informatikai felhasználását.Egy multifunkciós gömb klikkelés nélkül engedi a legördülé Teljes leírás >

Termékleírás

Ez az eredeti dizájnú és ergonomikus vezetékes Kensington SlimBlade trackball jelentősen megnöveli informatikai felhasználását.Egy multifunkciós gömb klikkelés nélkül engedi a legördülést, ez a SlimBlade navigációs móddal, hangerőszabályzóval és audiovizuális lejátszó móddal is rendelkezik.Megjelenítés módjával zoomolhat is előre és hátra, ill. panoráma megjelenítést is kihasználhat. Ultralapos és tökéletesen stabil, ez a Kensington SlimBlade trackball hosszú órákon át kényelmes felhasználást garantál.

Gyártó
Kensington
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres Trackball
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Kensington SlimBlade Trackball vezeték nélküli egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kensington SlimBlade Trackball vezeték nélküli egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.