KENSINGTON Si600 Wireless Presenter egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiának köszönhetően 20 méteres hatótávolságot élvező Si600 Wireless Presenter nagyon könnyen csatlakoztatható az USB porthoz. A távirányító 4 int Teljes leírás >

Termékleírás

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiának köszönhetően 20 méteres hatótávolságot élvező Si600 Wireless Presenter nagyon könnyen csatlakoztatható az USB porthoz. A távirányító 4 intuitív parancsgombjával gyorsan hozzáférhet lézermutatóhoz és a görgető funkciókhoz.

Gyártó
Kensington
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Nincs

Az olcsó.hu KENSINGTON Si600 Wireless Presenter egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KENSINGTON Si600 Wireless Presenter egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.