KENSINGTON Orbit Optical Trackball egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vezetékes egeret a jobb-, és balkezesek, valamint a kisebb és nagyobb kézzel rendelkezők egyaránt használhatják. A DiamondEye technológia biztosítja a kurzor precizitását. Az egér Windows Teljes leírás >

Termékleírás

A vezetékes egeret a jobb-, és balkezesek, valamint a kisebb és nagyobb kézzel rendelkezők egyaránt használhatják. A DiamondEye technológia biztosítja a kurzor precizitását. Az egér Windows 98, Me, 2000, XP és újabb verziókkal kompatibilis, és USB, XP vagy PS2 porton kerszetül csatlakoztatható.

Gyártó
Kensington
Típus
vezetékes
Gombok száma
2 gombos
Csatlakozó
PS/2 USB
Technológia
Optikai Trackball
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu KENSINGTON Orbit Optical Trackball egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KENSINGTON Orbit Optical Trackball egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.