KENSINGTON Expert Optical Trackball egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PC és Macintosh számítógépekhez készült Kensington Expert optikai trackball egy a Kensington DiamondEye optikai technológiát alkalmazó vezérlő gömb, amely a kurzornak nagyon pontos mozgá Teljes leírás >

Termékleírás

A PC és Macintosh számítógépekhez készült Kensington Expert optikai trackball egy a Kensington DiamondEye optikai technológiát alkalmazó vezérlő gömb, amely a kurzornak nagyon pontos mozgást biztosít.A méretének köszönhetően a vezérlő gömb maximális pontosságot és kitűnő irányítást garantál. A tekerő is nagyon könnyen kezelhető. Az Expert optikai trackballt egy rugalmas, jobbkezeseknek szánt csuklótartóval szállítjuk.

Gyártó
Kensington
Típus
vezetékes
Gombok száma
2 gombos
Csatlakozó
PS/2 USB
Technológia
Optikai Trackball
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu KENSINGTON Expert Optical Trackball egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy KENSINGTON Expert Optical Trackball egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.