Hama uRage Ice Dragon Gamer egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ha egy új egérre van szükséged a játékokhoz, vagy csak egy pontosabb egérre az átlagos egereknél hétköznapi használatra, akkor a uRage Ice Dragon Gaming Mouse megfelelő választás lehet. Teljes leírás >

Termékleírás

Ha egy új egérre van szükséged a játékokhoz, vagy csak egy pontosabb egérre az átlagos egereknél hétköznapi használatra, akkor a uRage Ice Dragon Gaming Mouse megfelelő választás lehet. Az egér optikai szenzora nem igényel egérpadet a pontos működéshez, aminek köszönhetően ideális utazáshoz is.

A uRage Ice Dragon Gaming Mouse ideális megoldás. A hat gomb és a görgő valamint a 3.400 dpi lézer szenzor minden feladat ellátására alkalmassá teszi. A szenzor érzékenysége négy lépésben állítható (800/1.200/2.100/3.400 dpi), ami által az egér a legapróbb kézmozdulatot is halálos pontossággal képes lekövetni és a monitoron megjeleníteni.

Az egér 5 programozható gombbal rendelkezik, amiknek a funkciói a játékhoz beállíthatók. Az érzékenység állítására dedikált gomb szolgál. A teflonborításnak köszönhetően ideális mértékű a súrlódás. Az egér telepítése nem igényel speciális beavatkozást, Plug & Play működik. A 2 m hosszú kábel pedig a kellő mozgásszabadságról gondoskodik.
3.400 dpi lézer gamer szenzor
Ergonomikus design
Omron kapcsolók a hosszú élettartam garantálására
6 gombos kivitel
5 programozható gomb
Dedikált dpi választó
LED visszajelzés a beállított érzékenységről
Négy lépésben állítható érzékenység - 800/1.200/2.100/3.400 dpi
Teflon súrlódó felület
500 Hz Polling rate
Plug & Play
2 m hosszú kábel

Gyártó
Hama
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Hama uRage Ice Dragon Gamer egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hama uRage Ice Dragon Gamer egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.