HQ Maserati Grandturismo vezeték nélküli optikai


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Végre a kedvenc autóid elérhető közelségbe kerültek. A stílusos Maserati Gran Turismo ezüst színben karnyújtásnyira van tőled. A meglepő részletességgel kidolgozott, szerzői joggal véd Teljes leírás >

Termékleírás

Végre a kedvenc autóid elérhető közelségbe kerültek. A stílusos Maserati Gran Turismo ezüst színben karnyújtásnyira van tőled. A meglepő részletességgel kidolgozott, szerzői joggal védett, vezeték nélküli autós egérrel stílusosan vezetheti számítógépét. Az autós egér működő első és hátsó lámpákkal, beépített akkumulátorral, és dokkolóval rendelkezik.

Gyártó
Hq
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HQ Maserati Grandturismo vezeték nélküli optikai egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HQ Maserati Grandturismo vezeték nélküli optikai egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.