HP Z8000 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Futurisztikus. Különleges. Dinamikus! Próbálja ki a legkiválóbb ultramobil egeret, amely mindössze 17 mm magasságú, és csiszolt fémből készült oldalaival és fényes fekete felsőrészéve Teljes leírás >

Termékleírás

Futurisztikus. Különleges. Dinamikus! Próbálja ki a legkiválóbb ultramobil egeret, amely mindössze 17 mm magasságú, és csiszolt fémből készült oldalaival és fényes fekete felsőrészével olyan elegáns, mint egy múzeumi műtárgy.
Az innovatív kapacitív érintőfelület üvegének megérintésével 4 irányba görgethet. Az egyedülálló vezérlésnek köszönhetően olyan folyamatos a pöccintés és a görgetés, mint a prémiumkategóriás okostelefonokon.
A Bluetooth 4.0 Low Energy (BTLE) technológiával, a csatlakozók nélküli kapcsolatok új szabványával energiát takaríthat meg.
A lézertechnológia szinte bármilyen felületen megbízható, kiváló válaszidejű és pontos vezérlést biztosít.

Gyártó
HP
Típus
vezeték nélküli
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HP Z8000 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Z8000 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.