HP X6000 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

• A HP X6000 vezeték nélküli egér felsőkategóriás formája a Forma 1-es versenyautók lendületét utánozza. A HP exkluzív Exact Track technológiája szinte bármilyen felületen, köztük Teljes leírás >

Termékleírás

• A HP X6000 vezeték nélküli egér felsőkategóriás formája a Forma 1-es versenyautók lendületét utánozza. A HP exkluzív Exact Track technológiája szinte bármilyen felületen, köztük üvegen is használható. A szupergyors görgetés valósággal keresztülrepíti a felhasználót a weben és a nagy dokumentumokon.
• Életmódváltó kényelem, ami elfér egy tenyérben. A HP Exact Track technológia lépést tart az Ön mobil életével. Ez a fejlett egér észleli a láthatatlan részleteket is, és szinte bármilyen felületen, így üvegen is használható(1).
• A HP X6000 vezeték nélküli egér a hatékonyság maximalizálásához készült. Akadozásmentes, szupergyors görgetés dokumentumok, táblázatok és a web oldalain át. Minden korábbinál gyorsabb navigálás a hétköznapokban.
• Vessen egy pillantást a HP X6000 vezeték nélküli egérre. Mit lát? Átgondolt alakot. Fantasztikus vonalakat. Simulékony formát. Ívelő körvonalak. Fémnyomott alumíniumból készült felső felület. A mindezt ötvöző eszköz az Ön fémes tábla- vagy noteszgépének tökéletes kiegészítője.
• A vezetékeket kiküszöbölő kialakítás mellett a HP X6000 vezeték nélküli egér a mobilitást is javítja. A fejlett 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat 10 méteres mozgásteret biztosít. És más kábelekkel gubancaival sem nem kell többé bajlódni.(2)

Gyártó
HP
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HP X6000 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP X6000 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.