HP X5000 egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az első osztályú forma a luxusautók mozgását idézi. Vezeték nélküli kapcsolat, 24 hónapos élettartamú elem(1) és egy kattintással elérhető feltöltése a Facebook-ra(2). • Vessen egy Teljes leírás >

Termékleírás

Az első osztályú forma a luxusautók mozgását idézi. Vezeték nélküli kapcsolat, 24 hónapos élettartamú elem(1) és egy kattintással elérhető feltöltése a Facebook-ra(2). • Vessen egy pillantást a HP X5000 vezeték nélküli egérre. Mit lát? Átgondolt alakot. Fantasztikus vonalakat. Letisztult éleket. Simulékony formát. Elsöprő és magával ragadó kontúrokat. Nagy puha felületeket. Ezek az elsőrangú elemek együtt kiemelkedő mindennapi kényelmet biztosítanak. • A munkaterületet a vezetékektől megszabadító minimalista formavilágon túl a HP X5000 vezeték nélküli egér a mobilitást is nagyban növeli. A fejlett 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat 10 méteres mozgásteret biztosít. • A HP X5000 vezeték nélküli egér maximalizálja a hatékonyságot. 1600 dpi érzékenységű lézeres érzékelője szinte bármilyen felületen használható. Innovatív érintéses és helyzetérzékeny görgetés segíti a gyors mozgásban.

Gyártó
HP
Típus
vezeték nélküli
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HP X5000 egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP X5000 egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.