HP PS/2 egér (QY775AA)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Optikai leképezés – A fénnyel működő leképező rendszer precíz mozgást biztosít, a golyós alapú egereknél kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz és jobb tartósságot nyújt. A HP PS/2 2 Teljes leírás >

Termékleírás

Optikai leképezés – A fénnyel működő leképező rendszer precíz mozgást biztosít, a golyós alapú egereknél kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz és jobb tartósságot nyújt.
A HP PS/2 2 gombos optikai görgős egér optikai érzékelője megközelítőleg 800 dpi felbontást alkalmaz.
Bal- és jobbkezes felhasználók igényeinek egyaránt megfelelő vonalú forma, harmadik gombként is szolgáló görgetőkerékkel.

Gyártó
HP
Típus
vezetékes
Gombok száma
3 gombos
Csatlakozó
PS/2
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HP PS/2 egér (QY775AA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP PS/2 egér (QY775AA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.