HP Laser Mobile Mini egér (FQ983AA)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kompakt, könnyűsúlyú egér nem igényel elemet, így tökéletes társ az utazásoknál. Az egér nagy precizitású lézeres érzékelője ultrasima görgetést és precíz, gyors reakciójú k Teljes leírás >

Termékleírás

A kompakt, könnyűsúlyú egér nem igényel elemet, így tökéletes társ az utazásoknál. Az egér nagy precizitású lézeres érzékelője ultrasima görgetést és precíz, gyors reakciójú követést tesz lehetővé. Az azonnali érzékenységváltó kapcsolás valós idejű DPI-beállítást tesz lehetővé. A négy irányba billenthető gördítőkerék segítségével oldalirányban és függőlegesen is gördülékeny a navigáció. Az egér tetején levő dokumentumváltó gombbal könnyen válthat az alkalmazások között.

Gyártó
HP
Típus
vezetékes
Gombok száma
4 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Lézeres
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu HP Laser Mobile Mini egér (FQ983AA) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Laser Mobile Mini egér (FQ983AA) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.