Gigabyte GM-M6800 Dual Lens Gaming egér


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Gigabyte GM-M6800 vezetékes optikai egeret a játékosoknak fejlesztette ki a gyártó. Ez jól látszik a külsején is, hisz ergonnomikus kialakításával az ember tenyerébe símul. Az optikai sz Teljes leírás >

Termékleírás

A Gigabyte GM-M6800 vezetékes optikai egeret a játékosoknak fejlesztette ki a gyártó. Ez jól látszik a külsején is, hisz ergonnomikus kialakításával az ember tenyerébe símul. Az optikai szenzor 1600dpi felbontásra képes evvel segítve a felhasználót a még precízebb mozdulatokhoz. A Gigabyte GM-M6800 tökéletes választás azon játékosoknak akik jó ár/értékaránnyal rendelkező gamer egeret szeretne vásárolni.

Gyártó
Gigabyte
Típus
vezetékes
Gombok száma
6 gombos
Csatlakozó
USB
Technológia
Optikai
Scroll (görgő)
Van

Az olcsó.hu Gigabyte GM-M6800 Dual Lens Gaming egér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gigabyte GM-M6800 Dual Lens Gaming egér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.